PC

Marvel vs Capcom od sada bez Denuvo zaštite

Iako u poslednjem periodu vidimo blagu stagnaciju, i dalje postoje developeri koji odustaju od Denuvo zaštite, a sada je to slučaj sa Capcomovom tabačinom – Marvel vs Capcom Infinite.

Ova igra je nedavno dobila poveći apdejt na PC-u za koji nije izdala listu sa svim promenama ali su fanovi primetili da Denuvo više ne postoji, a ni na Steam stranici igre više ne stoji upozorenje o DRM softveru.

Kada je Marvel vs Capcom: Infinite u pitanju, Denuvo nije bio od preterano velike pomoći u zaštiti od pirata, zato što su hakeri uspeli da izdaju krek za igru samo 6 dana od njenog izlaska.

Uklanjanje Denuvo softvera otvara vrata mnogim kupcima koji su igru pre zaobišli u širokom luku zbog problema koji se mogu javiti, kao i toga da se igra zapravo ne nalazi u potpunosti u vašem vlasništvu,  tako da dostupnost servera diktira time kada ćete i da li ćete igrati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top