PC

Mafia III kreatori prisvojili novi studio za rad na AAA projektu

Studio koji nam je doneo treći nastavak čuvenog Mafia serijala, Hangar 13, sprema novi projekat AAA kalibra za čije je potrebe sada pod svoje okrilje stavio još jedan studio u sa lokacijom u Velikoj Britaniji.

Objava dolazi direktno od čelnika Hangara 13, Endija Vilsona, koji je u razgovoru za Gamesindustry.biz rekao da prisvojeni studio nije otvoren čisto radi podrške, već se uključuje u puni razvoj novog projekta, za koji sada nema drugih detalja.

U prisvojenom studiju radi veteran industrije, Nik Bejns, koji nam je prethodno doneo trkačinu Split/Second dok je radio u sada zatvorenom studiju Black Rock.

“Ovo je bio specifičan izbor za nas i baziran za zapravo na činjenici da smo Nik i ja zajedno radili za Black Rock. Kada smo se sreli na GDC-u prošle godine saznao sam da je Nik oformio mali studio sa ostalim kolegama i da su bili željni da se vrate u konzolni razvoj”, izjavio je Endi.

On je dalje dodao kako im je cilj da postanu jedan od jačih razvojnih studija u regionu ali i dalje cene značaj toga što im ostale divizije rasprostranjene na više lokacija u svetu, pošto imaju studije u Pragu, Češkoj i Kaliforniji.

Jedva čekamo da vidimo šta Hangar 13 sprema i nadamo se da neće patiti od istih mana sa kojima smo se susreli u Mafiji 3.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top