PC

Ubisoftova piratska igra, Skull and Bones, dolazi tek 2019. godine

Pored gomile tizera povodom predstojećeg E3 sajma, sada je i gomila developera i izdavača izašla sa objavama da izlazak igara koje uveliko pripremaju pomeraju za narednu godinu.

Sada sa takvom objavom dolaze i iz kompanije Ubisoft, koja će svoju igru o piratima, Skull and Bones, izdati najkasnije do aprila 2019. godine, umesto da izađe krajem tekuće.

U finansijskom izveštaju kompanije stoji da je jedan od razloga za pomeranje odličan uspeh nedavno izdatih naslova, a time će i developeri dobiti dosta više vremena za razvoj i za pružanje što kompletnijeg i punijeg iskustva.

“Cilj nam je jasan kao i uvek: izgraditi ogromni otvoreni okean nosi ključno iskustvo piratskog života sa mnoštvom aktivnosti, bilo u multiplejeru ili singlplejeru”, izjavio je kreativni producent igre, Džastin Faren.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top