PC

The Division 2 dolazi u narednih godinu dana, Ubisoft sprema još jedan AAA naslov

Dok još uvek čekamo da nam se zvanično prikaže The Division 2, Ubisoft nas je obradovao odlukom da nećemo morati dugo da čekamo do zvaničnog izlaska igre, već je možemo očekivati u narednih 12 meseci.

Kompanija je u finansijskom izveštaju objavila da tokom tekuće fiskalne godine, pored The Division 2, planira da donese The Crew 2(29. juna) kao i još jedan naslov koji tek treba da bude otkriven javnosti.

Ubisoft verovatno planira kratku marketinšku kampanju za neotkrivenu igru, i verovatno će je otkriti tokom predstojećeg E3 sajma. Do tada nam ostaje da se pitamo o čemu se radi, a šanse su prilično velike da je u pitanju nova Splinter Cell igra.

Nadamo se da The Division 2 neće pratiti trend ostalih igara ove kompanije koje su gotovo sve doživele pomeranja datuma izlaska, kao nedavno Skull and Bones.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top