PC

Otkriven novi sadržaj za Kingdom Come: Deliverance

Studio Warhorse ne odustaje od obećanja koje je dao u Kickstarter kampanji pa će nam u tekućoj i narednoj godini doneti mnoštvo dodatnog sadržaja za igranje u Kingdom Come: Deliverance.

Pred plaćenog DLC sadržaja(ukupno 4 paketa) očekuje nas i mnoštvo besplatnih apdejtova, koji su podjednako vredni.

Prva ekspanzija po redu će nositi naziv From the Ashes i donosi potpuno novo poglavlje priče. Više detalja će nam biti otkriveno na E3 2018, a sam dolazak ekspanzije je očekivan negde tokom leta.

Do kraja 2018. godine nas očekuje The Amorous Adventures of Sir Hans Capon i Band of Bastards DLC dodaci, dok je za 2019. godinu zakazan dolazak ekspanzije A Womans Lot, koja će zapravo biti besplatna za one koji su podržali igru na Kickstarteru.

Od besplatnog sadržaja nas očekuje Hardkor mod igranja, mod održavanja turnira, kao i podrška za modovanje igre, na koju većina nas dugo čeka.

Osim gore navedene ekspanzije, za igrače koji su podržali Kingdom Come: Deliverance ranije besplatno stižu i The Making of Kingdom Come i Combat Academy dodaci, dok će se ovako naplaćivati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top