PC

Novi Assassin’s Creed nas izgleda vodi na Balkan

Kao što je bilo slučaj i sa prethodnikom, i novi Assassin’s Creed je procureo na internetu pre zvanične objave i to nam upućuje da će se odigravati ni manje više nego na Balkanskom poluostruvu, u antičkoj Grčkoj tačnije.

Informacija da je nova igra Assassin’s Creed Odyssey kao i pregršt drugih detalja dolazi sa sajta 4Chan, gde stoji da će postojati dva igriva karaktera, povratak kastomizacije kakav smo viđali u AC: Unity, naprednije kraftovanje, mogućnost komandovanja brodovima u bitkama koje će biti masovne, a očekuju nas i borbe sa mitksim stvorenjima, poput u Originsu.

Više o ovim detaljima možete pronaći na Redditu, a između ostalog je otkriveno i da igra dolazi krajem 2018. godine, što je malo čudno, pogotovu kada se uzme u obzir objava izdavača, kompanije Ubisoft, da će nova AC igra izaći tek naredne.

Drugi izvor, sajt Jeuxvideo Live, nam potvrđuje da će se igra odigravati u antičkoj Grčkoj i da će se nazivati Odyssey. Potvrda dolazi u vidu promotivnog materijala i to kao privezak za ključeve, koji predstavlja deo spartanske kacige.

Naravno, sve ovo ćemo uzeti sa dozom sumnje dok ne čujemo zvaničnu objavu iz Ubisofta, a najbolje mesto za to će biti E3 sajam.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top