PC

Procurelo koje igre Microsoft dovodi na E3

Majkrosoft je već odavno zakazao svoje E3 izlaganje ali se rašio da ostane tajnovit po pitanju igara koje će predstaviti, kako bi iskoristio faktor iznenađenja.

Ali mu to nije baš pošlo za rukom, zato što su te igre procurele u javnost pre same prezentacije. Za leak je odgovoran korisnik Reddita SoMeh koji nam je već poznat po raznim otkrivanjima video igara pre vremena.

On je prvo par sati pre zvaničnog otkrivanja nove Fallout igre tačno otkrio o kojem će naslovu biti reč. Dok je u istoj objavi kao komentar ostavio da Microsoft najavljuje novi Gears of War, Forzu Horizon 4, novu Halo igru i Sunset Overdrive 2.

O Forzi Horizon 4 već postoje glasine da će se pojaviti na E3 2018, a nedavno je otkriveno i da će biti smeštena u Hong Kongu. Sunset Overdrive 2 je procureo od strane korejskog odbora za klasifikaciju video igara, tako da je i vrlo verovatno. Sa druge strane, o novom Gears of War naslovu nije bilo nekih glasina, a za novi Halo naslov(moguće Halo 6) imamo samo glasinu da će se pojaviti sa podrškom za igranje u VR-u.

Ovo jesu odlične igre i ekskluzive, koje su Majkrosoftu jako potrebne, ali se nadamo da nisu jedine koje će biti objavljene na E3 2018 i da se sprema još dobar broj drugih igara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top