PC

Beware – horor igra koja će noćnu vožnju načiniti još strašnijom

Zamislite da vozite automobil po mračnom putu a nigde drugog automobila koliko pogled seže u mračnoj noći, a onda se odjednom iza vas pojavi vozilo sa dugim blještavim farovima. Na početku pomislite ništa strašno, ali nakon više skretanja shvatate da vas to vozilo zapravo prati i sa svakom sekundom se približava sve dok ne počne da udara u vas.

U takvu situaciju nas stavlja upravo horor igra Beware, gde nas auto juri u pokušaju da nas izbaci iz kontrole, a nakon čega iz istog izlaze mračne senke koje vas napadaju. Beware uspeva da izazove tu neku vrstu paranoje kod igrača i stalno primorava na to da pogledamo u retrovizor u nadi da nema drugog svetla.

Ispod možete pogledati demo gejmplej igre koji nam se za početak čini kao horor igra sa odlično dočaranom atmosferom horora, zahvaljujući sumornim bojama i napetom muzikom, a naravno igri fale još neki elementi kao što je animacija smrti karaktera.

Takođe, ovu ranu verziju igre možete i preuzeti i lično isprobati putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top