PC

Borderlands 3 nećemo videti na E3 2018

Mnogo toga je upućivalo da ćemo nam Gearbox predstaviti dugo očekivani Borderlands 3 na predstojećem E3 sajmu, ali se to sada pokazalo kao netačno.

Prvo se pojavio navod sa portala Shacknews, gde stoji da je Gearbox izjavio da Borderlands 3 neće doći na E3 2018, a ubrzo je i sam presednik studija, Rendi Pičford, u seriji tvitova govorio magiji i vervanju ljudi gde je izneo da Borderlands 3 niće biti na E3 sajmu, već će konferencija biti posvćena drugim igrama.

Informaciju da će se treći nastavak igre pojaviti na E3 sajmu ove godine smo dobili putem jedne fotografije na kojoj je jasno stojao 10. jun kao datuma, a noviji je leak u kojem je Walmart otkrio gomilu igara, pa i Borderlands 3. Na svu sreću, znamo da je Borderlands 3 u produkciji zato što je zvanični demo predstavljen tokom prošle godine, ali izgleda da je trenutno reč o veoma ranoj fazi razvoja pa igra neće biti na E3 2018.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top