PC

Fallout 76 bi mogao biti survival RPG po uzoru na DayZ i Rust

Nakon strima dugog gotovo 24 časova i privučenog velikog broja gledalaca, Bethesda nam je konačno otkrila Fallout 76 uz kratki trejler koji krije par zanimljivih detalja, dok anonimni izvori navode da se radi multiplejer survival naslovu.

Naziv ove igre dolazi po uzoru na Vault 76, o kojem smo slušali u prethodnim igrama iz serijala, i koji je otvoren nekoliko godina nakon nuklearnih ratova, 2076 godine. Ovaj Vault služi kao dom za 500 ljudi, a sudeći po trejleru i po kantri pesmi koja ga prati, lokacija na kojoj će se igra odvijati je istočni deo Amerike, odnosno u zapadnoj Virdžiniji.

Trejler nam takođe otkriva i vreme tokom kojeg se radnja odvija u igri, što je 27. oktobar 2102. godine, najraniji period viđen u serijalu, što znači da će uslovi izvan bezbednih zona biti znatno smrtonosniji a čudovišta još gora. Dalje u trejleru postoji još dosta sitnica koji upucuju na Vault 76, kao i na činjenicu da je on postojao kao rezerva i da je više služio za rekreaciju.

Od pojavljivanja prve Fallout igre smo navikli da dobijamo standardno singlplejer iskustvo, ali će se to sada promeniti, zato što su anonimni izvori za Kotaku otkrili da je Fallout 76 eksperimentalni naslov dosta drugačiji od ostalih i da će biti survival RPG napravljen po uzoru na DayZ i Rust, naslove koji već imaju veliku popularnost u žanru.

Više zvaničnih detalja o Fallout 76 očekuje na E3 sajmu i Bethesdinoj prezentaciji, koji je(verovali ili ne) svega dve nedelje udaljen.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top