Nintendo Switch

FIFA 18 dobija besplatni apdejt povodom Mundijala, tu je i Srbija!

Već nekoliko meseci uživamo igrajući FIFA 18 i taman kada smo pomislili da je vreme da počnemo da gledamo ka “devetnaestici”, Electronic Arts uskače sa objavom da nam donosi novi sadržaj, i to besplatan, u znak održavanja ovogodišnjeg mundijala.

Russia 2018 World Cup, kako se ovaj apdejt zove, igračima donosi sve 32 države koje će igrati na pravom prvenstvu, a među njima je i Srbija, raspoređene u iste grupe. Igranje šampionata u FIFA 18 je moguće preko interneta, kao i oflajn.

Ali ne mora sve biti onako kako je zapisano, već je moguće napraviti i sopstveni turnir sa drugim državama, koje inače nisu kvalifikovane, a dostupna je i izgradnja tima iz snova sa legendama fudbala.

U World Cup apdjetu ima još novina i izmena, sa novim “ikonicama”, chemistry sistem sada radi i kod internacionalnih igrača, dinamične predmete koji u igru donose umeće igrača iz stvarnosti, i još dosta toga što možete pročitati na ovom linku.

Ovaj besplatni apdejt dolazi 29. maja za PC, PS4, Xbox One i Nintendo Switch.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top