PlayStation 4

Hideo Kodžima tizuje Death Stranding trejler za E3 2018

Genijalni Hideo Kodžima je polako krenuo da tizuje novi trejler za Death Stranding koji nam priprema za E3 2018.

On je na svom Twitter profilu objavio fotografiju na kojoj stoji sam početni deo trejlera sa tekstom “A Hideo Kojima Game” dok malim tekstom u editoru stoji E3 2018.

Da će Death Stranding biti na E3 2018 je potvrđeno već od strane Sonija, ali tada nije otkriveno šta će sve biti prikazano. Sada znamo da nas očekuje novi trejler, koji će sudeći po prethodnim biti podjednako misteriozan, a možda nam iz Kojima Productions donesu i koji detalj više.

Sonijeva E3 prezentacija je zakazana za 12. jun u 3 sati izjutra, a Death Stranding je svakako naslov zbog kojeg ćemo, između ostalih, ostati budni.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top