Nintendo Switch

Nintendo traži dizajnera nivoa za novu Legend of Zelda igru

Rad na novoj Legend of Zelda igri se izgleda polako zahuktava, pošto je sada Nintendo raspisao oglas za posao u kome traži dizajnera nivoa.

Od dizajnera se traži da ima iskustvo u radu na kreiranju igara na konzolama i u opisu stoji da će raditi sve – od dizajniranja događaja, tamnica, neprijatelja – pa do njihove implementacije u samu igru.

Zvaničnu objavu da se radi na novoj Zelda igri smo dobili krajem prošle godine, dok nam ovaj konkurs na Twitteru otkriva BlackKite.

Prethodna igra u ovom čuven0m serijalu, The Legend of Zelda: Breath of the Wild je prošle godine pokupila brojne nagrade, među kojima se nalaze i one za igru godine, dodeljene na prestižnim događajima, a igra se takođe prodaje izuzetno, zato što je za svega godinu dana na tržištu postala najprodavanija igra u istoriji serijala.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top