PC

Overwatch godišnjica i besplatan vikend

Kao što se i pretpostavljalo, dobili smo najavu za događaj povodom druge godišnjice od izlaska Overwatcha. Glasine koje smo načuli su se ispostavile tačnim – zaista će nam biti dostupna kozmetika iz prethodnih događaja, ali to nije sve! Biće nam dostupni i brawlovi iz prethodnih događaja takođe, tako da će igra zaista biti po principu “ko voli, nek izvoli”. Događaj počinje 22. maja, što je već za nekih nedelju dana od datuma pisanja ovog teksta.

Uz to, za sve one koji nemaju Overwatch, a hteli bi da ga probaju, imaće priliku da to i učine besplatno za vikend od 25. do 28. maja. Ako je suditi po prethodnim sličnim akcijama, to znači da će i sama igra u tom periodu biti na popustu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top