PC

Potvrđeno je da CD Projekt Red donosi RPG na E3 sajam

Do početka E3 2018 je ostalo još nešto više od mesec dana, tako da dobijamo sve više detalja o igrama koje možemo očekivati, bilo zvanično bilo nezvanično.

Među svim novim informacijama nam stiže potvrda da CD Projekt Red, kreator The Witcher igara, dolazi na E3 i da sa sobom donosi neku RPG igru, čije ime za sada nije otkriveno na sajtu događaja.

Naravno, igra na koju prvo pomislimo je upravo Cyberpunk 2077 o kojoj se toliko mnogo govori od početka godine, tako da će to gotovo definitivno biti ona. Pre svega je Twitter nalog igre postao aktivan nakon 4 godine tišine sa mističnom *beep* porukom, a jedan poljski portal je izneo kako će ovaj futuristički RPG biti igriv na E3 sajmu.

CD Projekt Red je Cyberpunk 2077 najavio još 2012. godine, ali smo zvanične detalje o igri dobijali na kašičicu i još uvek je nam nedostaju bitni detalji o igri, a nedavno je u javnost izašla vest da će Cyberpunk 2077 biti pucačina iz prvog lica(FPS), čime bi se odstupilo od perspektive iz trečeg lica koju ne ova kompanija do sada praktikovala.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top