PC

Sada Bethesda tizuje RAGE 2

Kada se na Walmartovom sajtu “greškom” između ostalih igara pojavio i RAGE 2 iz Bethesde nisu baš bili oduševljeni i reagovali su dosta frustrirano na pitanja fanova.

Pitali smo se – Čemu to? I shvatamo njihovo razočarenje za leak jer su oni sada počeli da blago tizuju upravo drugi deo RAGE igre, i to na veoma zanimljiv način, sa nizom tvitova.

Prvo se na zvaničnom profilu kompanije pojavila fotografija Big Bena, sata u Londonu, sa vremenom nameštenim a 5:14 i razmazanom roze bojom, istom nijansom koja je korišćenja kao reakcija na gore spomenuti leak, što nas je odmah navelo da se radi o nečemu vezanom za RAGE. 5.14 lako upućuje na datum – 15. maj – odnosno ponedeljak, tako da tada očekujemo konkretne detalje.

Potom se pojavio i drugi tvit sa slikom na kojoj dominira ista roze boja i koji prikazuje raketu u uzletanju, na kojoj isto stoji 5-14.

Nedugo posle drugog tvita se pojavio i treći sa novom slikom, na kojoj nema roze boje ali ona prikazuje ljude na ulasku u autobus gde se nalazi i jedan kosplejer koji dosta liči na karaktera upravo iz igre RAGE.

Izuzetno volimo ovakve tizere i jedva čekamo ponedeljak da vidimo šta nam to pripremaju iz Bethesde.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top