PC

State of Decay 2 privukao milion igrača u prva dva dana

Majkrosoftova zombi ekskluziva je zabeležila i više nego dobar početak što se tiče igračke baze, zato što je za samo dva dana od pojavljivanja privukla čak milion igrača.

Ovo ne znači da je prodato milion kopija igre, već se misli na ukupan broj igrača pošto je State of Decay 2 od prvog dana bio dostupan pretplatnicima servisa Xbox Game Pass ali to svakako ne umanjuje interesovanje igrača i startni uspeh igre.

Osim ovog podatka, Microsoft je izneo još neku interesantu statistiku vezanu za samu aktivnost igrača u postapokaliptičnom svetu. Tako je u samom početku stradalo čak 675 miliona zombija, bačeno je oko 6 miliona petardi, a prosečno vreme preživljavanja u igri je bilo tri dana.

State of Decay 2 je zabeležio i dobru gledanost na striming platformama(Mixer, Twitch) sa preko 3.5 miliona pregledanog gejmpleja za svega nekoliko dana.

Da li ste vi imali prilike da isprobate ovaj zombie naslov?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top