PC

The Good Life – urbnebesna nova avantura u kojoj igrate kao Njujorčanka u malom engleskom selu

Ah, Japanci, i njihov uvrnuti smisao za humor, šta bi naša voljena gejming industrija bez njih.

Juče je završena Kickstarter kampanja za igru The Good Life, na kojoj rade veterani japanske video industrije, dizajner Jukio Fatcugi (Yukio Futatsugi) i pisac Hidetaka Suehirom poznatiji kao Swery65.

Bizarna igra koju nam predstavljaju odskače od svega što su do sada radili u svojim preko 20 godina dugim karijerima, ali mi imamo samo jednu reč – oduševljenje.

Igra je, kako je autori opisuju “RPG svakodnevnog života otplaćivanja dugova”. U ulozi smo mlade novinarske iz Njujorka, Naomi, koja je spletom okolnosti upala u velike dugove i jedini način da ih otplati je da prihvati posao koji je dobila od jedne poznate novinarske kuće – da ode u jedno malo zabačeno englesko mestašce i tamo slika sve što se događa. Mesto je poznato kao “najsrećniji grad na svetu”, ali iza sebe krije puno bizarnosti i misterije, i igrajući ćemo proći kroz sve uvrnute događaje i iskustva koja je doživela.

Zajedno sa početkom kampanje izašao je i “story” trejler, koj nas savršeno besmisleno uvodi u priču igru (baš kako i treba), od snimaka iz stvarnog života, preko specifične “siromašne” grafike, japanskih naratora, (namernih) grešaka u engleskom, “hipsterke” iz Njujorka koja kuka na okruženje i da joj fali kafa u Starbaksu i burito… jednostavno, sve je savršeno uvrnuto i jedva čekamo da zapravo probamo ovu igru.

Izgleda da mi nismo jedini oduševljeni, jer je igra uspela da prikupi sva tražena sredstva na Kickstarteru, odnosno do preko 80 miliona jena, od traženih 60 miliona, što je nekih 600 000 evra.

Na kraju, pogledajte trejler i i sami se uverite koliko je igra uvrnuta:

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top