PC

World War 3 – novi FPS sa akcentom na autentičnost modernog ratovanja

Dok je mnogima krivo što je novi Battlefield smešten u Drugom svetskom ratu i što je Black Ops 4 preterano futuristički, drugi developeri gledaju da zadovolje i tu potražnju.

Tako nam sada od strane poljskog studija The Farm 51, zaslužnog za Painkiller i Get Even, stiže pucačina World War 3, smeštena u modernom dobu sa ciljem da što bolje i realističnije dočara globalni konflikt.

World War 3 će biti sa fokusom na timsko igranje u borbama smeštenim na realnim lokacijama i sa realističnim oružjem i borbenom mehanikom koju developeri razvijaju u saradnji sa vojnim centrima i konsultantima.

World War 3 će se do kraja godine pojaviti na Steamu, a ispod vas očekuje trejler napravljen u game endžinu sa par sekvenci gejmpleja, gde osim napucavanja i par dodatak u borbi možemo videti i okršaje tenkovima, kao i pozivanje podrške iz vazduha.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top