PC

Assassin’s Creed Odyssey potvrđen, više detalja na E3 sajmu

Nije prošlo mnogo otkako se pojavio leak koji nam je otkrio da se Assassin’s Creed serijal seli na Balkan u vidu Odiseje, a Ubisoft je već izašao sa zvaničnom potvrdom da nam se stvarno sprema nova igra o bratstvu ubica iz senki.

Ubisoftov Twitter profil je objavio kratki video u kojem vidimo vojnike obučene u spartansku opremu i u sceni koja je jako slična onoj iz filma “300” samo bez povika This is Sparta.

Zajedno sa tizerom je predstavljen i zvanični logo, kao i to da će igra biti predstavljena na predstojećem E3 sajmu, na Ubisoftovoj prezentaciji, a možda delić vidimo i kod Majkrosoftovog predstavljanja.

Ako su procurele informacije u potpunosti tačne i imajući u vidu praksu izdavanja igara koju vodi Ubisoft, onda nas Odyssey očekuje već ove praznične sezone.

Novi Assassin’s Creed nismo očekivali ove godine na E3 sajmu, već smo pri izjavi Ubisofta da sprema još neku nenajavljenu igru prvenstveno mislili da se radi o Splinter Cell igri.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top