PC

TOP igre u junu

Ovaj tekst je originalno izašao u junskom broju časopisa Play!Zine, koji možete besplatno preuzeti na ovom linku.

Onrush – 5. jun – PS4 i Xbox One

Studio Codemasters nam donosi novu trkačinu ali sa manje realizma i gomilom lude i eksplozivne vožnje. Na raspolaganju je širok spektar automobila, motocikala, i off-road mašina. Trkačke staze će biti predstavljene brdovitim terenima sa puno rampi za skakanje, slupavanje neprijatelja i boostova. Ovde nije cilj završiti prvi, već je potrebno izvesti što veći broj akrobacija i prikupiti što veći broj poena. Osim za konzolaše, igra će doći i na PC, ali nešto kasnijeg datuma.

Vampyr – 5. jun – PC, PS4 i Xbox One

Nakon dužeg čekanja, pred nama je konačno neka igra u kojoj ćemo pratiti avanure vampira. Ovaj naslov nas vodi u viktorijanski London za vreme kuge i smešta nas u ulogu lekara koji se mora izboriti protiv svoje žeđi za krvlju kako bi ispoštovao Hipokratovu zakletvu. Odupreti se nagonima je svakako teško, a sve dodatno otežavaju i ostali vampiri koji ne obraćaju pažnju na to da li će biti otkriveni. Vampyr nosi i pacifistički mod igranja tako da celu igru možete preći bez ubistva.

Far Cry 5: Hours of Darkness – 5. jun – PC, PS4 i Xbox One

Prvi DLC kojeg imamo prilike da zaigramo u Far Cry 5 je Darkest Hour koji nas iz digitalne Montane vodi čak na drugi kontinent i u drugi vremenski period – Vijetnamski rat. Dakle, ova ekpanzija donosi potpuno novu mapu za istraživanje sa pričom koja donekle prati istinite događaje. A kao bonus dolaze i dva moda igranja – Survivor, gde je potrebno preživeti što više talasa, i Action Movie mod u kojem na raspolaganju imate samo napalm i zolje za gomilu eksplozija i vatre.

The Elder Scrolls Online: Summerset – 5. jun – PC, PS4 i Xbox One

Najnovija ekspanzija za The Elder Scrolls nas vodi u mistični Summerset gde očekuje gomila novih izazova i sadržaja za istraživanje. Nova priča će biti domaćin novim i karakterima koje već znamo, a mi emo u njoj imati prilike da se pridružimo Psijic odredu, majstorima misticizma, gde će se otklučati nova linija veština, od kojih će vam neke dati sposobnost kontrole vremena. Između ostalog, 5. juna dobijamo i novi krafting sistem, novi Trial i još dosta toga.

Jurassic World Evolution – 12. jun – PC, PS4 i Xbox One

Bazirana na Jurassic World filmu iz 2015. godine, ova igra predstavlja simulator vođenja biznisa gde ćemo moći da upravljamo parkom sa dinosaurusima kao glavnom atrakcijom. Preko pet različitih ostrva se može igraditi park po volji sa raznim atrakcijama za posetioce, ali i raznim skrivenim postrojenjima u kojima će biti moguć razvoj novih vrsta dinosaurusa. Igrači će morati da prave i razne objekte za što bolji ugođaj posetilaca i kako bi dobio što veću ocenu, a moraće i da se nose sa raznim hitnim situacijama, kao što su sprečavanje bega dinosaurusa, njihovo lečenje, popravke i drugo.

Mario Tennis Aces – 22. jun – Switch

Mariju je dosadio vodoinstalaterski posao, kao i konstantno spašavanje princeze, pa se rešio da se oproba u nekoj drugoj oblasti – tenisu. Na Switch nam dolazi zanimljiva igra u kojoj nas očekuju svi karakteri iz Super Mario univerzuma sa raznim modovima igranja, kao što je avantura ili se možete takmičiti sa drugim osobama(onlajn ili oflajn) i pokazati svoje umeće. Osim standardnog tenisa, pred igračima su i razni specijalni udarci koji će lomiti rekete, usporavati vreme i nokautirati neprijatelje, za što urnebesniju igru. Mama mia!

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy – 29. jun – PC, Xbox One, Switch

Nakon gotovo godinu dana postojanja kao PS4 ekskluziva, Activision se konačno rešio da remaster prve tri Crash Bandicoot igre donese i na ostale platforme, i to sa ranijim datumom izlaska. Remaster kao i svaki drugi, dobijamo osvežene HD teksture, poboljšanja u vidu gejmpleja, podršku za veću rezoluciju, a tu je i potpuno nova glasovna gluma.

The Crew 2 – 29. jun – PC, PS4 i Xbox One

Još jedna trkačina će obeležiti jun mesec, i to je The Crew 2, koji dolazi sa dosta zanimljivijim konceptom nego onim koji postoji kod originala. U ovoj igri kompanije Ubisoft ćemo imati prilike da bez problema menjamo vozila i to u smisli da se sa lakoćom možemo od letenja avionom možemo prebaciti na trkanje u velikim metropolama ili plovidbu rekama. The Crew 2 deluje poprilično dobro, baš zbog te ideje koju nosi, a nadamo se da su developeri spremili još nekoliko iznenađenja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top