PC

Liga Šampiona stiže u FIFA 19!

Na Eletronic Arts konferenciji koja je otvorila ovogodišnji E3 festival, potvrđeno je da će FIFA 19 imati licencu za Ligu Šampiona, što stavlja ovaj naslov u odličnu poziciju za sjajno iskustvo za sve fanove fudbalskih simulacija.

Postojaće turnirski mod za Ligu Šampiona, ali i Story mod, a moći ćete da ubacite i svoj Ultimate Team. Ovo je značajan udarac za PES, koji je ranijih godina imao upravo Ligu Šampiona kao jednu od prednosti u odnosu na FIFA serijal.

FIFA 19 stiže 28. septembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top