PC

For Honor besplatan do ponedeljka, predstavljena nova ekspanzija sa tematikom drevne Kine!

Jedan od naslova za koje su fanovi pažljivo očekivali novi sadržaj na ovogodišnjoj UbiSoft E3 konferenciji, jeste svakako njihova istorijska tabačina For Honor, koja je od veoma lošeg starta vremenom stala na stabilne noge i nastavlja da napreduje.

I najavljen je novi sadržaj, i to prema rečima kreativnog direktora Romana Kampose, ovo će biti do sada najveći apdejt koji je igra ikada dobila. Nova ekspanzija se zove Marching Fire, stiže 16. oktobra i ima tematiku drevne Kine. Donosi nam čak četiri nova ratnika, koja barataju oružjem i borbenim stilovima daleke Kine, ali to naravno nije sve.

Tu je i potpuno novi mod igranja, i ne, nije Battle Royale. U pitanju je 4 na 4 mod opsade zamka, pod imenom “Breach”, gde jedna ekipa brani, a druga opseda zamak, i gde pored samih karaktera, igrači imaju na raspolaganju i raznorazna opsadna oružja, kako za napad, tako i za odbranu. Ono što smo videli delovalo je veoma zanimljivo, ali naravno, moramo da sačekamo da vidimo kako će funkcionisati u praksi.

Tu su i nove misije sa pričom, koje će nam detaljnije približiti naše nove Kineske prijatelje.

Sve ovo vam deluje zanimljivo, ali nemate For Honor? E pa, sada je verovatno i najbolja prilika da krenete da igrate! For Honor je potpuno besplatan od 11. juna pa sve do narednog ponedeljka, 18. juna! Potrebno je samo da imate UbiSoft nalog i da zatim preko njega stavite igru na vaš nalog besplatno, nakon čega ostaje tu trajno vaša. Istini za volju, u pitanju je starter edicija, ali i ona je svakako dobra osnova, pogotovo jer je potpuno besplatna.

Pogledajte kako izgleda novi mod igranja:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top