Nintendo Switch

Super Smash Bros dobio datum izlaska uz gomilu novih detalja

Kompanija Nintendo je tokom svojeg E3 predstavljanja otkrila gomilu novih detalja o dugo iščekivanom Super Smash Bros. Ultimate, što je sada zvanični naziv igre.

Super Smash Bros. Ultimate će biti prebogat sadržajem, pogotovu kada su u pitanju borci koji će biti dostupni u igri, zato što će se svaki karakter kojeg smo videli u prethodnim igrama iz serijala pojaviti i ovde, a imaćemo prilike da vidimo i neke nove. U igru nam se pored ostalih lako prepoznatljivih karaktera vraćaju Snejk iz MGS, Wolf, Kirby, Ryu, a od novih ćemo videti Ridlija, zlikovca iz Metroid igara, kao i karaktere iz Splatoona.

Kad smo se već dotakli starijih Super Smash igara, ova igra će doneti i dosta stejdževa iz prethodnih naslova ali u osveženom izdanju. A kako bi igrači svoju nostalgiju ispunili do maksimuma, developeri su omogućili igranje sa klasičnim GameCube kontrolerom.

Super Smash Bros. Ultimate donosi modove igranja za 4 i 8 igrača gde svako može uskočiti sa svojim omiljenim herojem. Između ostalog, developeri su igru blago olakšali novim mehanikama zbog novijih generacija igrača.

I na kraju, Super Smash Bros. Ultimate dolazi na tržište 7. decembra za Nintendo Switch.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top