PC

Layers of Fear besplatan na Steamu!

Horor igra Layers of Fear, o kojoj smo pisali kada je izašla početkom 2016. godine, je trenutno potpuno besplatna na Steamu!

Ovaj zanimljivi horor ima tematiku ludika slikara, nešto što nismo ranije viđali u igrama i u skladu sa time igra ima dosta psihodeličnih momenata gde se boje i slike igraju sa nama i tope pred našim očima.

Iako nije pokazala ništa radikalno, sama tema “genijalnog slikara u potrazi za pravom slikom” je pravo osveženje u moru klasičnih ukletih horor priča.

Igru vam svakako preporučujemo ukoliko ste ljubitelj horora, a posebno sada kada je možete ugrabiti i besplatno! Samo idite na Steam stranicu igre, skinite je i ostaće zauvek vaša! Ne znamo koliko će dugo ostati besplatna, tako da požurite!

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top