PC

Pogledajte 10 minuta gejmpleja iz Resident Evil 2 rimejka

Na radost i oduševljenje mnogih, tokom velikog Sonijevog predstavljanja na E3 sajmu smo imali prilike da vidimo dugo očekivani trejler za Resident Evil 2 remaster koji izgleda fenomenalno.

Međutim, to nije jedini put da je igra prikazana tokom ovog sajma u Los Anđelesu, već sada imamo prilike da vidimo čak deset minuta uvodnog gejmpleja iz igre. Video prikazuje Leona na svom prvom danu u policijskoj stanici Rakun Sitija kako pokušava da pronađe izlaz i eventualne preživele pri susretu sa zombijima.

Iz Capcoma su izneli da ovo nije puki remaster, već su mnoge stvari u igri promenjene, kao neka mesta susreta sa zombijima i dodavanje novih prostorija, kako bi se i stari fanovi serijala iznenadili i prestravili tokom igranja, a kao što smo ranije spomenuli, gejmplej je blago izmenjen sa implementacijom over the shoulder kamere.

Osim Leona, i Kler će dobiti svoju kampanju u igri, a postoje šanse da se pojave i neki drugi igrivi karakteri. Video prikazuje igru u punom sjaju, sa još detaljnijim prikazom zombija koji će zranuti mnoge, za šta je zadužen isti endžin koji pokreće Resident Evil 7.

Resident Evil 2 stiže 25. januara 2019. godine za PC, PS4 i Xbox One uređaje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top