PC

Sada možete videti koliko ste novca potrošili na igre na Steamu

Ah, taj Steam. Platforma koja je postala ključni deo svakog računara i kojoj se sa lakoćom vraćamo u potrazi za sledećom igrom/igrama koje ćemo igrati, iako ostale stoje nezavršene a i buduće možda očekuje ista sudbina. Novac ostavljen lordu Gejbenu se vremenom nagomilavao, ali nikada nismo imali pouzdane alatke da vidimo o kojoj se sumi radi.

To je pre svega zato što smo sada smo na raznim sajtovima dobijali neke okvirne cene koje su nam otkrivale vrednosti naših Steam naloga, što je bilo daleko od istine.

Međutim, sada se pojavio sajt koji direktno pokazuje količinu novca koju ste dali za određenu igru, zajedno sa datumom kupovine, tako da se ovde ne računaju igre koje su kupljene sa drugih sajtova pa aktivirane na Steamu. Dakle, dobijate ukupnu sumu novca koji ste potrošili direktno na Steamu i to možete proveriti na ovom linku(naravno, ako smete).

Ako mislite da ste dosada utrošili malu sumu, nemajte brige jer uskoro počinje velika letnja rasprodaja kada možete napumpati brojke sa sniženim cenama.

Koliko ste vi do sada novca utrošili na Steamu, recite nam u komentarima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top