PC

Bethesda objasnila zašto je Elder Scrolls 6 predstavila ovako rano

Ono što ogromni igrački auditorijum oduševilo na E3 sajmu za nama je svakako objava iz Bethesda da se radi na The Elder Scrolls igri, ali nakon velikog radovanja je ostao gorak ukus jer igru možemo očekivati tek za 2,3 godine a možda i više.

Odluka za ovako ranu objavu nas je dosta čudila, jer je kompanija tokom ranijih godina imala praksu da sve igre izda u periodu od oko 6 meseci nakon prvobitnog otkrivanja. Pravi razlog(e) za sve to nam je otkrio Pit Hajns, vođa marketinga u Bethesdi tokom razgovora za portal FZ.se.

On je zajedno sa timom došao do odluke da na ovom E3 sajmu otkriju više detalja kako bi fanovi znali šta imaju u planu na duže staze, a ne samo za datu godinu, pa su nam zato otkrili Starfield i TES 6, iako su samo kratki tizeri u pitanju.

Još jedan razlog za rano otkrivanje ove igre je Fallout 76, jer su developeri očekivali da se nekim fanovima baš neće svideti ideja da dobijaju multiplejer igru umesto one sa fokusom na narativ pa su želeli da im pokažu da i dalje rade na singlplejer iskustvima.

“Objava pomaže da se fanovi ubede da se kompanija nije u potpunosti okrenula multiplejeru. Sledeću igru na kojoj radimo je singlplejer i da stićićemo do Elder Scrolls 6”, izjavio je Pit.

Kao što smo već spomenuli, proci će nekoliko godina dok ne dobijemo novi TES, pošto je u trenutku objave igra tek u fazi pre-produkcije i još uvek nije u igrivom stanju, ali je svakako lepo čuti da se radi na kvalitetnim igrama za jednog igrača.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top