PC

Kreatori Burnout serijala predstavili dve nove trkačine sa fokusom na sudaranje

Pre 4 godine su osnivači studija Criterion Games, u kojem su kreirali poznati Burnout serijal, otišli i osnovali su novi studio, Three Fields Entertainment, sa kojim su do sada kreirali Dangeorus Golf, Lethal VR i Danger Zone.

Ovi osnivači, Aleks Vard i Fiona Speri, nam sada predstavljaju dve nove trkačine koje u svojoj srži nose duh Burnout serijala.

Prva igra je nastavak gore spomenutog Danger Zone i ona će nam pružiti priliku da se sudaramo na raznim otvorenim putevima kreiranim po uzoru na prave na velikom broju nivoa. Danger Zone 2 je nastao po uzoru na  Crash Mode iz Burnout igara i nosi mnoštvo prijatnih novina u odnosu na original.

Drugi naslov koji su developeri predstavili je Dangeorus Driving, arkadna trkačina u kojoj ćemo moći da koristimo boostove kako bi uništavali protivnike, a obećano je da ćemo videti najveće sudare u trkačkim igrama.

Danger Zone 2 stiže već 13. jula za PC, PS4 i Xbox One, dok Dangeorus Driving možemo očekivati krajem ove godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top