PC

Remedy: Želimo da napravimo novu Alan Wake igru

Studio Remedy je nedavno objavio rad na novoj igri imena Control, koju smo imali prilike premijerno da vidimo na E3 Sony konferenciji.

Autori kultnih klasika kao što su Alan Wake, Max Payne i Quantum Break, nam uvek donose nezaboravne i upečatljive igre, sa zanimljivim gejmplejom i pričom koja nas uvlači u svet igre, tako da se radujemo svakom njihovom novom projetku.

Novinar portala Dual Shockers je imao prilike da priča sa predstavnicima studija na E3, i jedno od pitanja se odnosilo i na potencijalni nastavak čuvenog Alan Wakea, za kog mnogi smatraju da je već trebao da se desi. Kasurein, jedan od dizajnera u Remedy studiju je na ovo odgovorio: “Imamo sreće da je Alan Wake naše intelektualno vlasnišntvo, a ne vlasništvo nekog izdavača, tako da je opcija uvek tu. Svi mi u studiju jako volimo Alan Wake, to je igra koja nam je jako bliska i draga. Želim ovo glasno da kažem – svi želimo da napravimo novu Alan Wake igru. Ne mogu više od toga da kažem, sačekaćemo i mi da vidimo šta će se desiti sa igrom”.

Nadamo se da ovo znači neku “tihu” najavu da se na igri radi, jer svako ko je igro originalnu igru, zna da nam je nastavak jako potreban i zbog toga što je sama igra bila sjajna, ali i zbog nekih drugih stvari koje nećemo spojlovati onima koji igru još nisu odigrali.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top