PC

Fallout 4 mod nam donosi ukus onoga što nas očekuje u Fallout 76

Dobar deo fanova Fallout serijala nije baš najbolje prihvatio činjenicu da će Fallout 76 biti multiplejer igra, a neki se već uveliko raduju dolasku nove igre iz popularnog serijala. Tako neki već prave mapu igre na svoju ruku, na osnovu prikupljenih podataka, jedan moder se rešio da rekreira delić iskustva o kojem su developeri sada govorili.

Moder sa nadimkom SKK50 je za Fallout 4 napravio modifikaciju koja većinu NPC-jeva iz igre menja sa grieferima koji će vas napadati na razne načine i poseduju zanimljiva imena(nešto kao pravi igrači). A kako bi iskustvo bilo što potpunije onom najavljivanom, mod će gotovo bez najave lansirati nuklearne rakete ka igraču, koja ga lako mogu eliminisati ili njegove neprijatelje.

Videćemo koliko je elemenata ovaj moder pogodio i koji će se naći u Fallout 76 kada izađe u novembru, a do tada trk na preuzimanje ovog moda sa sajta Nexus-mods.

Pogledajte video.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top