PC

Forza Horizon 4 – Koliko se Velika Britanija u igri razlikuje od one stvarne

Kada je bila otkrivena na E3 sajmu, Forza Horizon 4 nas je iznenadila pošto vodi u raznolike predele Velike Britanije umesto u naseljene gradove istočne Azije, kako se prvobitno nagađalo.

Na osnovu prvog trejlera smo videli veoma zanimljive predele ove divne zemlje koji su uglavnom bili usmereni na to da nam prikažu najnoviji element ovog serijala trkačina, što su smenjiva godišnja doba. Sada novi video prikazuje velelepne znamenitosti Britanije pored kojih će se juriti velikim brzinama u igri zajedno sa poređenjem kako one izgledaju u odnosu na stvarni svet.

U Forza Horizon 4 ćemo imati prilike da vidimo Snoušil kolibu, zamak Edinburg, vetrenjaču Česterton i još neke. Na osnovu videa možemo lako zaključiti da se Playground Games valjano potrudio da ovi spomenici(kao i celokupno okruženje) izgledaju predivno, a dodatna motivacija im je i to što je studio baziran baš u Velikoj Britaniji.

U drugim vestima vezanim za nadolazeću Forzu, developeri su greškom omogućili igračima da preuzmu celu igru i na taj način su otkriveni neki detalji o igri, poput poveće liste vozila koja ćemo moći da vozimo.

Forza Horizon 4 stiže već 2. oktobra za PC i Xbox One, a ispod pogledajte video koji nam donosi IGN.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top