PC

Šta nas sve očekuje u Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition

Veseli momci i devojke iz belgijskog studija Larian i nakon deset meseci od izlaska  Divinity: Original Sin 2 i dalje vredno rade na tome da donesu kranje i vrhunsko iskustvo za ljubitelje RPG igara, koje će se ogledati u “definitivnoj ediciji” igre koja izlazi ovog avgusta.

Šta nama to tačno znači? Verovali ili ne, u novom Kickstarter apdejtu kažu da su za potrebe poboljšavanja kvaliteta priče i boljeg povezivanja svih krajeva, ponovo napisali čak 150 000 reči teksta i dijaloga, kako bi ceo narativ bolje prikazali publici i priču učinili koherentnijom, i da motivi mnogih karaktera u igri budu jasniji i čistiji. Ne samo što je napisano novih 150 000 reči, već je i 130 000 iznova snimljeno od strane glasovnih glumaca. Ovo zaista govori da je ponekad konačni kvalitet igre važniji od ekstra zarade.

Osim peglanja narativa i karkatera, definitivna edicija igre će doneti i značajne balans promene u borbi, u smislu da će neke borbe biti lakše, a neke teže, kako bi se globalno napravio gladak progres napredovanja i povećavanja težine igranja. U skladu sa time dolazi i Story Mode igranja, gde je borba na minimumu i praktično bez ikakvog izazova, jer je mod namenjen pre svega onima koji žele da uživaju u priči i svetu igre.

Uz Definitive ediciju stiže i novi DLC pod imenom Sir Lora, the Squirrel Knight, koji donosi novu priču u igru. Tu je još i poboljšanje performansi, tutorijal i još puno toga, a najbolje od svega – Definitive Edition će biti potpuno besplatan za sve vlasnike igre! Tako je, ukoliko već imate igru, Definitive Edition vam automatski dolazi u vlasništvo na platformi gde posedujete igru.

Zaista, Larian je još jednom pokazao kako se treba odnositi prema fanovima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top