PC

Cyberpunk 2077 – demo prikazan na E3 sajmu je bio rana alfa verzija igre

Kada je na E3 sajmu konačno prikazan novi trejer za Cyberpunk 2077 većina se ponadala da će čekanju dugom 6 godina uskoro doći kraj.

Ipak, izgleda da to neće biti slučaj jer od Adama Kicinskog, direktora kompanije CD Projekt Red, stiže izjava da demo koji je bio prikazan iza zatvorenih vrata predstavlja ranu alfa verziju igre, i da je to bio jedini ispolirani deo igre koji su imali da prikažu, što je i razlog zašto gejmplej nije bio prikazan javnosti(igračima).

Ono što je istakao PCGamer je da Kicinski zapravo nije objasnio dobro koji je element igre u toj ranoj alfa fazi, jer se može raditi o samom gejmpleju, svetu ili narativu. Tako da ne znamo na šta se tačno misli, ali svakako treba vremena da se izradi finalna verzija igre.

Jedino što nam je zasigurno poznato je da se CD Projekt Red neće žuriti da nam donese igru što pre, već će se truditi da što kvalitetniji proizvod donese kada bude spreman.

Jedina uteha nam može biti ranija izjava da će Cyberpunk 2077 izaći za trenutnu generaciju konzola, što prema predviđanjima nekih analitičara može biti kraj naredne godine ili 2020.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top