PlayStation 4

Destiny 2 je besplatan za igranje ovog vikenda na Playstation 4

Ako još uvek niste odlučili šta ćete igrati tokom predstojećeg vikenda na Sonijevoj konzoli, možda će vam dilemu olakšati podatak da je Destiny 2 u potpunosti besplatan za igranje tokom vikenda na PS4.

Ovaj trial period tokom svog trajanja igračima otključava kompletnu igru sa kampanjom i karakterom koji se slobodno može kreirati, a za igranje je dostupan i popularni PvP mod – Crucible. Šta god uradili tokom ovog vikenda će se računati i prenosi se u punu verziju igre po kupovini.

Destiny 2 je već dostupan za preuzimanje(pre-load), kako bi igrači imali što više vremena za provođenje u igri kada besplatni vikend postane dostupan od 29. juna u 9 časova i trajaće sve do 2. jula u 19h.

U objavi o ovoj promociji nije istaknuto da je potreban Playstation Plus servis za igranje tokom besplatnog vikenda, što je sjajno za one koji nisu pretplatnici.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top