PlayStation 3

Playstation Plus – besplatne igre za jul

Soni nastavlja sa besplatnim pogodnostima u vidu besplatnih naslova za sve pretplantnike Playstation Plus servisa. Igre su, kao i do sada, podeljene po kategorijama za konzolu trenutne i prošle generacije.

Playstation 4:

PS 4 igrače pretplaćene na ovaj servis očekuje tabačina sa RPG elementima, Absolver, i ona pruža igračima šansu da razviju sopstveni borbeni stil dok igraju protiv računara ili prijatelja u multiplejeru. Još jedna igra koje je besplatna tokom jula je Heavy Rain, narativom vođena igra za pričom koja se grana sa svakom odlukom igrača i jedan je od hitova developera koji su nedavno doneli Detroit: Become Human.

Za korisnike Playstation 4 konzola pored ovih postoji još jedna pogodnost – Call of Duty: Black Ops 3 je takođe besplatan za preuzimanje do 11. jula.

Playstation 3 i PS Vita:

Korisnici starije PS konzole očekuje fantastična i šarenolika avatura Rayman 3 u HD izdanju, i Extreme Exorcism, paranormalni platformer u kojem će vas svaki potez progoniti. PS Vita korisnici dobijaju takođe dve igre – Space Overlords i Zero Escape: Zero Time Dilemma.

Ove igre će postati dostupne za preuzimanje od 3. jula, tako da još uvek imate vremena da preuzmete prošlomesečne naslove.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top