PC

Sav novac od Fallout 76 obrade pesme “Country Roads” ide u humanitarne svrhe!

Od kada se pre oko mesec dana pojavio tizer trejler za Fallout 76, svakako jedna od glavnih i upadljivih karakteristika jeste čuvena pesma “Country Roads”, koja u suštini predstavljla glavnu temu igre.

Ipak, pesma u igri nija ona ista kao i original koji izvodi Džon Denver, već je u pitanju obrada za sada nepoznatog autora. E pa, ova obrada će početkom narednog meseca izaći za prodaju, pa ćemo tada konačno i otkriti ko peva pesmu.

Pesma stiže na iTunes simbolično na 4. jul, odnosno čuveni Dan nezavisnosti u SAD, pošto je i tematika igre ponovna izgradnja i uzdizanje Amerike iz pepela nuklearnog rata. Bethesda je odlučila da u to ime učini jedan lep gest i sav novac od prodaje ove pesme pokloni u dobrotvorne svrhe organizaciji Habitat for Humanity, koja radi na omogućavanju toga da svako ima svoj krov nad glavom.

Na internetu se već spekuliše ko bi mogao biti pesnik koji je uradio obradu, neki su pomislili da možda nije Džoš Sojer (Josh Sawyer) is Obsidiana, koji je već uradio cover pesme “Home on the Range” za ultimativnu ediciju Fallout: New Vegas trejler, ali je on lično putem tvita negirao da je ovoga puta umešan, tako da ime autora ostaje misterija do 4. jula, ali se nama na osnovu dubine glasa čini da je u pitanju neka osoba tamne puti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top