PC

Uskoro počinje alfa testiranje za Battlefield V, otkriveni sistemski zahtevi

Već smo očekivali da u ovom periodu dobijemo zatvoreno alfa testiranje za Battlefield V, a sada su Electronic Arts i DICE otkrili sve bitne detalje sa datumom početka testa, kao i sistemske zahetve, pošto je testiranje dostupno samo PC igračima.

Određeni igrači će od početka alfa testiranja, zakazanog za 28. jun, dobiti pozivnicu za pristup ranoj verziji igre putem Origina. Igrači će imati prilike da isprobaju osveženu gejmplej mehaniku, Conquest mod igranja i Grand Operation, gde igrači imaju prilike da iskuse dva dana u igri, i prežive do samog kraja.

Igrači će imati pristup još nekim zanimljivim delovim igre i sve to će biti moguće usnimiti, tako da nas očekuje dosta gejmplej isečaka.

Sistemski zahtevi nisu preterano iznenađujući, ali se mogu menjati do izlaska igre.

Minimalni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i5 6600K ili AMD FX-8350
  • RAM: 8 GB
  • Grafička kartica: Geforce GTX 1050 ili Radeon HD 7850 sa 2GB video memorije
  • Prostor na disku: 50 GB prostora

Preporučeni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i7 4790 ili AMD Ryzen
  • RAM: 16 GB
  • Grafička kartica: GeForce GTX 1060(3 GB) Radeon RX 480
  • Prostor na disku: 50 GB

Battlefield V izlazi 11. oktobra za PC, PS4 i Xbox One, a više o samoj igri možete saznati putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top