PC

Square Enix napravio upitnik za igrače koji će im pomoći da u budućnosti donesu bolje igre

Čuveni japanski izdavač video igara, Square Enix, je objavio zanimljivu anketu za igrače koja predstavlja vid želje da se u budućnosti izdaju što kvalitetniji naslovi sa elementima koji će igračima odgovarati.

Anketa se sastoji od par običnih pitanja tip starost i godišnje primanje, ali su ona glavna usmerena ka njihovim igrama, njihovom prepoznavanju, i da ljudi odaberu omiljeni serijal. Square Enix takođe želi da vidi koja politika vođenja kompanije najviše odgovara, pa se u jednom pitanju traži da se rangiraju sve najpoznatije gejming kompanije po kredibilitetu.

Među pitanjima se traži od igrača da odaberu omiljeni žanr igara koji igraju, kao i koje igre drugih kompanija im se najviše dopadaju, i da li su one singlplejer ili multiplejer iskustva.

Za popunjavanje ankete je potrebno oko 15 minuta, a svako ko je popuni ulazi u nagradnu igru za osvajanje vaučera za kupovinu u Square Enix onlajn prodavnici, tako da vas pozivamo da slobodno popunite anketu na ovom linku, jer ćete tako pomoći ovoj kompaniji da izda što kvalitetniji naslov.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top