PC

Ultimate Custom Nights je nova besplatna igra iz Five Nights at Freddy’s univezuma

Five Nights at Freddy’s(FNAF) igara nikad dosta i time se vodi i developer Skot Kovton, koji nam konstantno donosi nove igre iz ovog univerzuma.

Najnoviji naslov je Ultimate Custom Night u kojem je zaplet isti kao i u prethodnim igrama – preživeti noć u prostorijama sa podivljalim mehaničkim lutkama. Novina je to što se ovde pojavljuje preko 50 karaktera iz prethodnih igara i igrači imaju mogućnost izrade sopstveog karaktera sa podešavanjem težine od 0-20.

Situacija preživljavanja se dodatno proširuje sa dodavanjem opcija za kontrolu grejalice/klime, generatora, laserskih zamki, ali je to uključeno samo ako želite da rešite specijalne izazove.

Ultimate Custom Night donosi i 16 tematskih izazova za koje vam neće biti baš svejedno dok ih rešavate, a njihovim kompletiranjem možete otključavati nove međuscene i skinove za kancelariju u kojoj čekate da vas posete čudovišta.

Igra je besplatna za preuzimanje putem Steam platforme.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top