PC

Junaci Bleach mange će biti igrivi u tabačini Jump Force

Najnoviju tabačinu koja će ugostiti veliki broj karaktera iz antologije Shonen Jump smo imali prilike da vidimo na E3 sajmu, kada smo ostalo oduševljeni ambicioznošću projekta.

U našoj želji da otkrijemo što više detalja, nedeljno izdanje magazina Weekly Jump je potvrdilo da ćemo u Jump Force imati prilike da igramo i sa junacima mange i anime serije Bleach.

Kako Gematsu prenosi, čak tri karaktera će biti glavni protagonista serijala, Ičigo Kurosaki, njegova prijateljica, Rukija, i Sosuke Ajzen, sa kojeg smo upoznali u nekom od početnih poglavlja animea/mange. Ovaj časopis je još otkrio i Hong Kong stejdž.

Bandai Namco nam je već dobro poznat po izradi kvalitetnih tabačina sa likovima iz anime serija, tako da znamo da su svi Shonen Jump junaci u sigurnim rukama, a sam nivo detalja koji igra nosi je zapanjujuć.

Jump Force očekujemo negde tokom naredne godine za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top