PC

Blizzard potvrdio – radi se nova Diablo igra!

Pravo ni od kuda nam stiže informacija iz Blizzarda koju niko nije očekivao – Blizzard radi na novom neotkrivenom Diablo projektu!

Potvrda nije stigla nekom direktnom najavom, već kako to obično ide kod Blizzarda, preko oglasa za zapošljavanje. Juče se upravo pojavio jedan takav, u kome se bukvalno već u prvoj rečenici kaže da rade na “novom, nenajavljenom Diablo projektu”.

Za potrebe tog projekta stiže i ovaj oglas u kome se traži umetnik koji bi radio na modeliranju i dizajniranju elemenata za tamince (Dungeon), kako za 2d, tako i za 3d elemente.

Zasita zanimljiva novost, i nadamo se da je nešto više od nekog malog patcha za Dibalo III, već da je možda u pitanju punkokrvna ekspanzija, ili možda ko zna, neka potpuno nova igra?! Šta vi mislite?

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top