PlayStation 4

Death Stranding dobio “gejmplej” trejler

Igra koju su verovatno svi najviše očekivali sinoć na Sony E3 konferenciji. jeste uvrnuto čedo Hidea Kodžime, Death Stranding.

Naslov o kom već godinama ne znamo ništa osim kriptičnih trejlera i gomile poznatih glumaca iz Holivuda koji će igrati u igri, dobio je jedan od najdužnih trejlera do sada u kome konačno možemo videti nešto što se može nazvati gejmplej, ali iskreno i nije zapravo, osim ukoliko igra nije čisti walking simulator, što nama i ne bi smetalo, ali verujemo da bi bilo razočarenje za noge. Sam Kodžima je ovo nazvao “tihim” trejlerom, bez borbe, koji je ručno kraftovan kako bi napravio atmosferu za igru, ali je celokupno rađen u endžinu igre u 4k rezoluciji.

U preko osam minuta trejlera vidimo glumca Normana Ridusa, koji je naslovna zvezda igre, kako se muči, pešači, penje, pliva i puzi po raznolikim teškim terenima; od potoka i kaljuga, preko planina, visoravni, golih stena, gradskih ruševina… pritom stalno noseći na leđima raznorani teret koji uopšte ne izgleda lako, a u jednom trenuku i nešto što deluje kao leš.

Trejler nam u drugoj polovini uvodi još dva nova lika, i to još dve holivudske glumice, Lindsi Vagner i Leu Sejdu. Da vam ne bismo više prepričavali svih osam minuta, pogledajte i sami trejler, pa donesite vaše zaključke. Svakako izgleda zanimlivo, ali moramo da saznamo još.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top