PC

Insurgency: Sandstorm za PC stiže u septembru, konzolna verzija odložena

Nastavak jedne od najboljih taktičkih pucačina, Insurgency: Sandstorm, je sada dobio okvirni datum izlaska kao i dodatne detalje o opcijama kupovine i samom gejmpleju.

Sandstorm možemo očekivati negde tokom prvog jesenjeg meseca, septembra, ali samo PC, zato što od razvojnog tima New World Interactive stiže objava da im je za rad na konzolnoj verziji potrebno još vremena, te da će ona za PS4 i Xbox One izaći tek u prvoj polovini naredne godine.

Ovaj šuter dolazi po ceni od 30 dolara, dok će svako ko poseduje originalni Insurgency dobiti 10% popusta pri kupovini, a još 10% popusta sleduje svakom ko prednaruči igru, što će takođe omogućiti prisustvo u beta testiranju.

Od sadržaja ćemo na izlasku imati Capture the Base, Push i Firefight multiplejer modove, a developeri će u periodu nakon izlaska iskustvo proširivati. Sandstorm neće imati singlplejer kampanju, ali će dostupno biti co-op igranje.

Objavljeno je još da nas u odnosu na original očekuje više opcija za kastomizaciju, kao i to da će igra biti bez loot kutija i da će mikrotransakcije biti dostupne samo delimično, dok će se svi dodaci otključavati napredovanjem.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top