PC

Počela je Steam letnja rasprodaja!

Odmori su precenjeni, zašto da bacate pare na par dana letovanja, kada možete svoj teško zarađeni novac da potrošite na gomilu igara koje verovatno nikada nećete ni stići da odigrate!

Delimičnu šalu na stranu, zaista kreće sezona godišnjih odmora i raspusta, pa je idealna prilika da neke igre na koje ste čekali ugrabite jeftino i fino se izigrate tokom leta.

Tako je, počela je Steam letnja rasprodaja, omiljeno doba godine za sve gejmere koji žele da uhvate kvalitetne naslove, ili prosto igre koje su želeli da igraju, na popustima koji variraju od 10 do 90% procenata!

Tek je prvi dan, imaćete vremena da polako do 5. jula razmislite šta sve želite da kupite, tako da bacite pogled na naslovnu stranu Steama i krenite da čeprkate po ponudi. Kao i uvek do sada, tu su i specijalne kartice koje dobijate kada pregledate vaš “Discovery Queue”, pa ako vas takve stvari zanimaju, ne propustite ga svakog dana, kako biste sastavljali bedževe.

Tu je i nekakva specijalna web-igra Salien, kao tema ovogdišnje letnje rasprodaje, ali se nismo previše udubili u nju da bi vam preneli o čemu se tačno radi. U svakom slučaju – pazarite dobro, ali pametno!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top