PC

Počelo je humanitarno speedrun takmičenje – Summer Games Done Quick

Kao i u godinama za nama, kraj juna nam donosi veliko takmičenje u brzom prelaženju video igara, Summer Games Done Quick, i to čisto u humanitarne svrhe, radi sakupljanja novca za organizaciju Lekari bez granica.

SGDQ je počeo u nedelju uveče i trajaće celih nedelju dana tokom čega ćemo imati prilike da vidimo ogroman broj igara i speedrunnera koji će pokušavati da ih pređu za što kraće vreme. Imaćemo prilike da vidimo starije igre, kao što su originalni Spyro, Resident Evil 4 i one koje su već čuvene u speedrun svetu, ali će biti prilike da se odgledaju i neke novije.

Prethodne godine je za humanitarnu organizaciju prikupljena prilično lepa suma novca, čak 1.7 milion dolara, a videćemo koliko će sada biti sakupljeno.

Kompletan raspored možete pogledati ovde, a čitav događaj možete pratiti na zvaničnom Twitch kanalu.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top