PlayStation 4

Pogledajte tizer za Sonijevo E3 predstavljanje

Do početka velikog Electronic Entertainment Expoa(E3) u Los Anđelesu je ostalo svega par dana te nam zato sada sa svih strana stiže gomila tizera koji samo dižu uzbuđenje kod fanova.

Najnoviji tease dolazi iz kompanije Soni koja će imati izuzetno jaku postavku velikih AAA naslova na E3 2018 – The Last of Us 2, Ghosts of Tsushima, Death Stranding, Spider-Man – koje možemo videti u videu, a od ove japanske kompanije možemo očekivati i gomilu novih igara koje će nositi jednako zanimljive priče.

Ono što nas najviše interesuje je The Last of Us 2, za koji trenutno ima jako malo tehničkih detalja, a uzbuđenje je veliko i za Death Stranding, pošto Hideo Kodžima svakog dana daje male detalje koji nemaju konkretno značenje.

Sonijeva E3 prezentacija počinje 12. juna u 3 sata izjutra, ali na osnovu ovog tizera definitivno vredi ostati budan i ispratiti sve novitete.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top