PC

Stigao novi trejler za Beyond Good and Evil 2, Džejd je tu

Na samom početku Ubisoftove E3 prezentacije je prikazan najnoviji sinematik za Beyond Good and Evil 2 u kojem možemo videti dobro poznatu ekipu na, sada nepoznatoj teritoriji, a imamo prilike da vidimo i Džejd, ali mladu, pošto je u pitanju prequel.

Osim ovog sinematika od kojeg je svakom fanu zastao dah, developeri su imali prilike da nma prikažu i rani alfa gejmplej, koji pokazuje delić ogromnog sveta u kojem ćemo moći da istražujemo i pratimo fantastičnu priču.

Osim ovih fantastičnih vesti, Ubisoft je obajvio i partnerstvo sa kompanijom Hit REcord, koju vodi zvezda serije Hanibal, Džozef Gordon-Luit. Ova kompanija će pomoći razvoj u Beyond Good and Evil 2 u velikoj meri tako što će fanovi igre putem nje moći da šalju svoje kreacije u vidu muzike, murala, i drugih vizuelnih dodataka kako bi pomogli razvoj igre.

Nažalost, još uvek nema konkretnih podataka o samom datumu izlaska igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top