Nintendo Switch

“Stormy Ascent” i “Future Tense” nivoi kao Bonus sadržaji u Crash Bandicoot N. Sane Trilogiji

Izlaskom Crash Bandicoot N. Sane Trilogije za Xbox One, Nintendo Switch i PC preko Steam-a, fanovi i igrači počevši od danas mogu ponovo da dožive 90-te.

Dolaskom Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogije na nove platfrome, prvi put će se na njima igrati tri originalne igre – Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back and Crash Bandicoot 3: Warped. Ko bi rekao da ćemo dočekati dan da vidimo originalnog Crasha na Nintendo konozli.

Za dan lansiranja Crash Bandicoot N. Sane Trilogije, Activision nam donosi nove nivoe Stormy Ascent i Future Tense bez dodatne naplate.

Tu je zloglasni nedovršeni nivo Stormy Ascent iz originalne igre Crash Bandicoot, koji igračima daje mogućnost da krenu na opasno putovanje kroz olujnu noć, u kojoj se nalaze Crashovi najopasniji neprijatelji, sve do zidina zastrasujućeg dvorca. Stormy Ascent je lansiran 2017. godine isključivo za PlayStation prodavnicu. Sada ce igrači na svim platformama doživeti zabavu ovog remasterovanog i brutalno teškog nivoa, koji je napravljen da izazove najajče Crash igrače!

Ljubitelji franšize će se obradovati da su developeri dodali dodatne poteškoće za Crash Bandicoot 3: Warped’s Future, koji će kako se čini predstavljati izazov i najbržim i najspretnijim igračima. Igrači će moći da dodaju rakete, uništavaju robote i izbegavaju lasere u novom nivou „Future Tense.

Stiv Jang, director finansija u Activisionu, je izjavio: “Crash Bandicoot N. Sane Trilogija je najprodavanija remasterovana kolekcija u istoriji PS4 I uzbuđeni smo što Crash dolazi na sve platforme. Crash je uspeo da premosti jaz između generacija, nama je čast da nastavimo njegovu zaostavštinu, tako što ćemo fanovima omogućiti da igraju remasterovanu triologiju na svim platformama.”

Trilogija donosi preko 100 nivoa za istraživanje, nove dijaloge za koje su glasove pozajmili popularni glumci i mnogo toga još…U prodaji od danas!

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top