PlayStation 3

The Last of Us prodat u preko 17 miliona primeraka

I više nego fantastična Playstation ekskluziva, The Last of Us, je tokom svojih pet godina postojanja zauzela posebno mesto u srcima fanova, a o tome da je stigla do mnogih najbolje govori činjenica da je prodata u preko 17 miliona primeraka.

Peta godišnjica se pada baš 14. juna, kada se The Last of Us prvi put pojavio za Playstation 3 2013. godine, a kasnije je izašla i za konzolu trenutne generacije. The Last of Us je ubrzo nakon pojavljivanja prikupio brojne pohvale od strane kritike i od fanova, zbog čega je studio Naughty Dog postao još zvučnije ime u gejming industriji.

Mnogi ćemo The Last of Us pamtiti po fantastičnim momentima koji su nam pruženi, ali sada dolazi vreme i za neke nove, pošto uveliko teče rad na drugom delu koji je sudeći po trejleru prikazanom na E3 sajmu poprilično brutalno dobar.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top